Over de Organisatie

Wij zijn een enthousiaste groep 3e jaars studenten die dit jaar een mooi concours mogen organiseren. Wij zijn onderverdeeld in 4 teams: communicatie, vrijwilligers, facilitair en secretariaat.

 

Communicatie.

Wij doen veel in de communicatie naar de buitenwereld denk aan de website, Facebook, flyers, sponsoren enzovoort. Wij zijn een fanatieke, betrokken en creatieve groep bestaande uit 4 studenten die consequent en nuchter zijn.

Vrijwilligers

Wij zorgen ervoor dat er vrijwilligers zijn op het concours en wij begeleiden de vrijwilligers op de dag zelf. Wij zijn een gedreven team bestaand uit 3 leden. Wij zijn verantwoordelijk en zorgvuldig.

 

Secretariaat

Wij doen veel financiën, regelen juryleden en zorgen dat de startlijsten up-to-date zijn. Wij zijn een team met 5 leden. Wij zijn flexibel, goed geordend en stressbestendig. Naast dat wij als team goed samen werken zijn we ook ruim denkend.

 

Facilitair

 

Wij zorgen ervoor dat alle facilitaire mogelijkheden aanwezig zijn, dat er lunch aanwezig is voor de vrijwilligers etc. wij zijn een team bestaand uit 3 leden, wij zijn stressbestendig, flexibel en nuchter.