Nieuws


De nieuwe datum is bekend! Het Nationaal Scholen Concours wordt volgend jaar georganiseerd door Aeres Barneveld op:

Vrijdag 12 juni 2020!!


Nationaal Scholen Concours 2019

Vandaag was het dan zo ver…… HET NATIONAAL SCHOLEN CONCOURS!

 

Zone College Zwolle organiseerde dit jaar het Nationaal Scholen Concours te Ermelo. Dit evenement vond plaatst op 14 juni 2019. In 2018 won de Groene Welle met het team ‘uit vriendschap gebrouwen’. Doordat dit team vorig jaar heeft gewonnen hebben wij de kans gekregen om dit mooie concours te organiseren.

 

We begonnen dit jaar om 9 uur, de organisatie had er zin in, de stands stonden klaar, de fotografen stonden klaar om de foto’s te maken en de deelnemers stroomden binnen. De dag begon met de dressuur en werd vervolgd met het springen dat om half 10 begon. Het Jong KWPN had om 10 uur een workshop exterieur beoordelen wat heel interessant was. Even later begon het exterieur beoordelen ook. Ondertussen was de kennisquiz ook aan de gang, het was een vol programma. Alle teams waren bij elkaar om te supporten, dat was super om te zien.

 

Op het terras zat iedereen in spanning te wachten op de uitslag. Ondertussen was het KWPN bezig met de centrale keuring. Iedereen kon hierbij kijken en luisteren naar het commentaar van de jury.

 

Om circa 16:45 was het dan zo ver. De uitslagen van de teams, hiernaast hebben wij ook de cheque kunnen overhandigen van 375 euro aan ons goede doel KiKa kinderkanker.

 

En nu is het zo ver, de uitslag van de teams. De winnaar van het Nationaal scholen concour 2019 is Aeres MBO Barneveld met het team Barnevelds sportteam 2, ze wisten met een flinke voorsprong de winst binnen te halen!

 

Op nummer 2 staat Landstede met het team Landstede Dreamteam en op nummer 3 Lentiz Maasland met het team Lentiz paardenhouderij!

 

Wij als organisatie kijken terug op een sfeervol en succesvolle dag!! :)


Het is bijna zover!!

 

Vandaag zijn we hard aan het werk geweest om de dressuur ringen op te bouwen, het parcours uit te zetten, de kennisquiz is getest, alles is bijgewerkt in secretariaat en alles staat klaar! Een aantal stands is al binnen en de vlaggen voor sponsoren hangen!

 

Wij hebben er veel zin in, zien we je morgen? :)


Workshop


Henk Dirksen organiseert vanuit het Jong KWPN tijdens het NSC een exterieur beoordelen workshop. Aanvang vanaf 9:15 en het begint om 9:30!✍🏼 Dit vindt plaats bij de Willem Alexander hal❗️


Inschrijven tot 1 mei!

 

Hebben jullie je al ingeschreven met je team? Inschrijven is mogelijk tot woensdag 1 mei. 

 

Wil je heel graag mee doen? Maar heb je iets meer tijd nodig om je team samen te stellen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de organisatie site.nsc@outlook.com en vraag naar de mogelijkheden.

 


Stallen verhuur VOL

 

De stallen op het KNHS terrein zijn allemaal gereserveerd. Nog geen stal? Informeer via de contactpersoon van je eigen school of er misschien extra stallen zijn gereserveerd. 

 

Indien dit niet het geval is hebben wij nog een extra mogelijkheid voor stallen. Op Paardenzorgcentrum De Wildtshof is er ook een mogelijkheid om stallen te huren. 

                                                                                   Heb je interesse? Neem dan contact op met site.nsc@outlook.com


W. Brouwers Techniek

 

Wat hebben wij er een prachtige sponsor bij! W. Brouwers Techniek uit Diemen is specialist in de technische begeleiding van theater-, evenementen- en decorbouw! Voor meer informatie kunnen jullie telefonisch contact met hem opnemen: 06-53282409.

 

Wil jij ook een bijdrage leveren aan ons evenement? Neem dan contact op met wit@zone.college / 06-13859848.


 EFO paardenverzekering sponsort!

 

Ook EFO paardenverzekering zet zich in voor ons Nationaal Scholen Concours! EFO paardenverzekering is een onderlineg verzekeringsmaatschappij voor paarden en zet zich in voor hun leden! Bekijk voor meer informatie ook de website: www.efo.nl 

 

 

Wil jij ook een bijdrage leveren aan ons evenement? Neem dan contact op met wit@zone.college / 06-13859848.


Aanmelden 

 

De aanmeldingsformulieren voor het NSC 2019 zijn per mail verstuurd! Het is dus mogelijk om via de contactpersoon van jullie school de teams aan te melden👍

 

Willen jullie op deze dag gebruik maken van een stal? Dan is dit zeker mogelijk! De kosten voor het huren van een stal zijn 25 euro. Geef via het contactpersoon van de school door hoeveel stallen jullie graag willen huren. Diegene die als eerste reserveren staan als eerst op de lijst, op volgorde van binnenkomst worden de stallen verhuurd.

 

Vriendelijke groet,

 

De organisatie van het NSC 2019

Zone College